Seurakalenteri

seuraväkeä opistolla.
Seurat ovat herännäisyydelle ominainen tapa ravita hengellistä elämää. Seuratilaisuudet ovat kaikille avoimia. Seuroissa vuorottelevat puheet ja virret. Herännäisseurojen parisataavuotiseen perinteeseen kuuluu, että puheita ei yleensä valmistella etukäteen. Puhujat saavat virikkeitä toisiltaan ja jatkavat toistensa ajatuksia. Parhaimmillaan seurojen puheista muodostuu kokonaisuus. Virsikirjana käytetään Siionin virsiä. Valitsemillaan virsillä kuulijat kommentoivat puhetta. Tärkeä osa seuroja on tuttujen tapaaminen ja vieraisiin tutustuminen kahvipöydän ääressä. Opisto järjestää seuroja kerran kuukaudessa, yleensä kuukauden kolmantena torstaina. Tervetuloa seuroihin hiljentymään, veisaamaan, virkistymään ja tapaamaan ystäviä!
  • su 20.9. Opistolaispäivä. Messu Tuomiokirkossa klo 10, lounas opistolla, seurat klo 13 juhlasali, kahvi ruokasalissa noin klo 14.15 PERUTTU!
  • to 15.10. klo 18, Seurat opistolla, kahvi/tee noin klo 17.40
  • to 19.11. klo 18, Seurat opistolla, kahvi/tee noin klo 17.40
  • ti 15.12. klo 18, Seurat opistolla, glögitarjoilu aulassa klo 17.30, kahvi ruokasalissa klo 19.15
Tietoja körttiopiskelijoille, työikäisille ja perheille suunnatusta herännäistoiminnasta antaa Jaana Rantala (jaana.rantala@tk-opisto.fi), joka ylläpitää myös sähköpostilistaa. Halutessasi liittyä listalle, lähetä yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite) Jaana Rantalalle. Opiston seurat ovat Turun kristillisellä opistolla Räntämäessä, osoitteessa Lustokatu 7. TERVETULOA MUKAAN!