Teatteriesitys ja illallinen

Turun kristillisellä opistolla 29.1.2022 klo 17.30 alkaen.
 
Baari aukeaa klo 17.30, esitys alkaa klo 18.00 ja illan päätteeksi nautitaan kolmen ruokalajin illallinen alkaen klo 19.30. Paketin hinta 65€/hlö. Varaa paikkasi sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta!
 
Vahvistat varauksesi maksamalla 10.1.2022 mennessä 65€ tilille FI1657100420081655 Linnasmäki Oy.
Viestikenttään: Teatteri-illallinen 28.8.2021 & osallistujan nimi / nimet.

”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit” on komedia miehen ja naisen erilaisuudesta. Miia Nuutila ja Seppo Halttunen hyppäävät Mirkun ja Arton rooleihin ja yrittävät selvittää voivatko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan tai edes jotenkin löytää yhteisen kielen. Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa. Tämän sympaattisen pariskunnan elämänvaiheita seuraillessa voi tulla vaikka hiki, sillä itsensä tunnistamisen mahdollisuus on suuri. Onneksi itselle on kiva nauraa ja matkaan saattaa tarttua vaikka vinkkejä siitä miten toista sukupuolta kannattaa lähestyä. Tarkoitus on sekä nauraa että ymmärtää molempia sukupuolia. Mitä mies haluaa, mistä nainen unelmoi, mikä menee pieleen ja miksi? Löytyykö lopulta punainen lanka ja kaikki on hyvin, ainakin 70 prosenttisesti.

Jos miehet ovat marsista ja naiset venuksesta, mutta Halttusen Seppo onkin Pertunmaalta, niin kuinka paljon pitää hämmentää että päästään edes samalle planeetalle? Kun naisen ja miehen logiikat etsivät toisiaan parisuhteen labyrintissa, siinä on monta mutkaa ennenkuin päästään perille. Mutta ainakin se on varmaa että tarvitaan mies ja tarvitaan nainen, sillä mitäs hauskaa elämässä muuten olisi? Ei niin mitään.

Ote katsojan blogista: ”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit on hauska puolitoistatuntinen, jota voin lämpimästi suositella kaikille pilke silmäkulmassa oleville pariskunnille. Toki esitystä voi mennä katsomaan vaikka naisporukassa ja nauraa yhdessä sille, kuinka miehet eivät vain aina ymmärrä. Ja jos ihan tarkkaan asiaa mietin, voisi tämä sopia hyvin myös työporukoille. Tulisi selvitettyä kaikille, miksi naiset ja miehet eivät ymmärrä toisiaan”.

Käsikirjoitus: Miia Nuutila | Ohjaus: Työryhmä | Äänisuunnittelu: Antti Paavilainen | Rooleissa: Miia Nuutila ja Seppo Halttunen