Voimavarapäivä

#

3.5.2019

Voimavarapäivä tarjoaa työntekijälle työkaluja haasteiden ja jaksamisen arviointiin ja kehittämiseen. Koulutuspäivä on osallistujakeskeinen, osallistujien omia työtilanteita ja voimavaroja arvioiva ja kehittävä. Koulutuksen harjoitteissa ohjataan etsimään ja löytämään hyviä asioita sekä itsestä että omasta työyhteisöstä. Koulutus sopii kaikille seurakunnan työntekijöille.

Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa tehdä oman työn ja voimien tasapainoanalyysin ja tunnistaa kuormitusta lisäävät ja voimavaroja antavat työtavat. Osallistuja osaa käyttää myönteistä ajattelua oman työtilansa arvioinnissa ja voimien lisäämisessä.

Kouluttajana toimii KTT, johtamisen dosentti, työyhteisövalmentaja Raili Kiviranta, joka on sekä tutkinut että kehittänyt voimavaralähtöisyyttä ja uusien toimintatapojen omaksumista työyhteisöissä.

Osallistumismaksu 50€ (sisältää koulutuksen, aamukahvin ja lounaan).

Ilmoittautuminen 21.4.2019 mennessä: https://wilma.tk-opisto.fi/browsecourses

Olemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Helena Stenman
helena.stenman@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen, vähintään 24 t ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20 % kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.