Tukiviittomien alkeiskoulutus 2018

#


15.–16.9.2018

Tukiviittomien alkeiskoulutuksessa perehdytään erityisesti lapsen arkeen liittyviin viittomiin teoriassa ja käytännössä monipuolisten harjoitusten avulla. Kurssilla tutustutaan myös alan nettisivustoihin. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempia viittomaopintoja. Opettajana toimii viittomien opettaja ja viittomakielen tulkki amk Ilona Spiliotopoulos.

Opetusajat: la klo 9 - 16.30, su klo 9 - 16.

Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa perheiden arjessa käytettävät keskeiset tukiviittomat ja pystyy hyödyntämään niitä esim. kerho- ja leiritoiminnassa.

Osallistumismaksu 110€ (koulutus, materiaalit, ruokailut).
Lisämaksusta mahdollista majoittautua opistolla (30€ 2hh, 45 € 1hh).

Turun kristillisen opiston omat opiskelijat voivat osallistua kurssille ruokailujen hinnalla (18€), mikäli kurssilla on tilaa.

Ilmoittautuminen 24.8.18 mennessä: https://wilma.tk-opisto.fi/browsecoursesOlemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Heidi Sanevuori (kurssimaksut, majoitukset ja ruokailut, ilmoittautumiset ja peruutukset)
kurssipalvelut@tk-opisto.fi; 040 710 4483
- kurssisihteeri Helena Stenman (koulutuspalvelut ja -yhteistyö, kurssien sisältö ja lisätiedot)
helena.stenman@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen, vähintään 24 t ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20 % kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.