Perkkakurssi - Rytmisoittimet käyttöön!

#

1.-2.4.2019

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti lyömäsoittimiin jo vähän perehtyneille, mutta muitakin otetaan mukaan osallistujamäärän rajoissa. Kurssin tavoitteena on kehittää jo olemassa olevia taitoja lyömäsoitinten ja rytmiikan hallinnassa sekä sovittaa niitä lauluihin, huomioiden erilaiset soitinkokoonpanot.

Kouluttajana toimii gospelmuusikko ja lyömäsoitintaiteilija Pekka Nyman. Kurssilaisten käytössä on runsaasti rytmi- ja lyömäsoittimia, mutta osallistujat voivat tuoda mukanaan myös niitä soittimia, joiden käyttöön haluavat opastusta ja ideointia omaan arkityöhönsä.

Osaamistavoitteet: Osallistuja oppii hallitsemaan monipuolisemmin rytmejä ja lyömäsoittimia yksittäisinä instrumentteja sekä osana soitinkokoonpanoa. Hän oppii myös sovittamaan lyömäsoittimia erilaisille ja eri-ikäisten kokoonpanoille.

Kohderyhmä: Aikaisemmin perkkakursseilla olleet osallistujat sekä muut asiasta kiinnostuneet nuorisotyönohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, kanttorit ja opettajat.

Ilmoittautuminen 17.3.2019 mennessä https://wilma.tk-opisto.fi/browsecourses

Osallistumismaksu 120€ (sisältää koulutuksen, kurssimateriaalin ja ruokailut).
Lisämaksusta on mahdollista majoittautua opistolla (+ 33€/hlö/2hh, 45€/1hh).

Olemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Helena Stenman
helena.stenman@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen, vähintään 24 t ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20 % kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.