Kuuluuko? – äänenkäytön kurssi messuaville

#

26.–27.9.2018 (0,5 op)

Koulutuksessa perehdytään erityisesti liturgiseen äänenkäyttöön messutilanteessa laulaen ja lukien. Kurssi on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on epävarmuutta tai ongelmia oman äänen ja sen kestämisen kanssa. Ohjelma ja aikataulut tarkentuvat kesän 2018 aikana.

Kouluttajina toimivat äänenhuoltaja, laulunopettaja, diplomilaulaja MuM, KM Pia Pajala http://www.piapajala.fi ja kirkkomuusikko MuM Tommi Niskala. Koulutukseen liittyy ennakkotehtävä, missä osallistujaa pyydetään äänittämään esim. omalla puhelimellaan Isä meidän -rukous tai Herran siunaus.

Kohderyhmä:
Erityisesti kanttorit ja papit, mutta sopii myös muille seurakunnan työntekijöille.

Osaamistavoitteet:
Osallistuja tuntee oman äänenkäyttönsä mahdollisuudet ja osaa käyttää ääntään ergonomisesti ja huolehtia siitä mahdollisimman hyvällä tavalla.

Osallistumismaksu:
150€ (sisältää koulutuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut); lisämaksusta mahdollista majoittautua opistolla +30€/hlö/2hh tai +45€/1hh.

Ilmoittautuminen 31.8.2018 mennessä: https://wilma.tk-opisto.fi/browsecourses

Olemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Heidi Sanevuori (kurssimaksut, majoitukset ja ruokailut, ilmoittautumiset ja peruutukset)
kurssipalvelut@tk-opisto.fi; 040 710 4483
- kurssisihteeri Helena Stenman (koulutuspalvelut ja -yhteistyö, kurssien sisältö ja lisätiedot)
helena.stenman@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen, vähintään 24 t ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20 % kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.