You are currently viewing Hiljaisuuden joogaa ja mielen harjoituksia

Hiljaisuuden joogaa ja mielen harjoituksia

15.-16.10.2022.

Tunnetko itsesi jatkuvasti väsyneeksi ja ajatuksesi jumittavat? Tule rauhoittamaan mielesi ja kehosi Hiljaisuuden joogan® ja mielen joustavuuden kurssille.

Kurssin tavoitteena on mielen ja kehon rauhoittuminen Hiljaisuuden joogan® ja mielen harjoitteilla, Hiljaisuuden joogan® ideologiaa ja resilienssin käsitettä hyödyntämällä. Kurssilla paneudutaan mielen ja kehon jumeihin ja siihen, mitä sinä itse voit tehdä niistä vapautuaksesi.

Kouluttajana toimii Paula Kangasniemi, FM, KM, Hiljaisuuden joogan® ohjaaja. ”Käytän kurssilla osaamistani liittyen Hiljaisuuden joogaan® ohjaajakokemukseeni, tohtoriopintoihini ja opettajuuteeni. Nojaan tietoni tutkimustuloksiin ja perustan kurssini lähdekirjallisuuteen.”

Hiljaisuuden jooga® on sairaalapappi, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillisen joogan muoto, jossa yhdistyvät lempeä kehollinen harjoitus, mielen rauhoittuminen ja hengellisyys. Sen kokonaisvaltaisilla harjoituksilla levoton mieli hiljentyy ja tilalle virtaa Pyhän Hengen iloa ja rauhaa. Hiljaisuuden joogassa® liitytään kristilliseen perinteeseen rukouksilla, Raamatun teksteillä ja virsien sanoilla, jotka yhdistyvät harjoituksiin ja kehollisiin rukouksiin.

Ajankohta: la 15.10. kello 10-16, su 16.10. kello 10-14.

Kurssin hinta on 160€ sis. opetuksen ja lounaat. Majoitus 1 hh 45€/yö/hlö tai 2hh 33€/yö/hlö.

Ilmoittautuminen 6.10. mennessä: tk-opisto.fi/kurssit