Henkisen työturvallisuuden kurssi

#


Ajankohta: ti 2.10.2018 klo 8-12

Kurssilla käsitellään henkistä työturvallisuutta työyhteisön sisällä ja ihmisten välisissä vuorovaikutustilanteissa: Millaisiin vuorovaikutuksen karikoihin voimme törmätä työtehtävissämme ja -yhteisöissämme? Mitkä asiat kuuluvat salassapito– ja vaitiolovelvollisuuden piiriin, mutta mistä saa ja pitää puhua ja kertoa? Kurssin tavoitteena on antaa välineitä työyhteisön ja yksittäisen työntekijän hyvinvoinnin ja turvallisuuden lisäämiseen.

Kohderyhmä: Kurssi on suunniteltu erityisesti diakonia-alalla työskenteleville kirkon työntekijöille, mutta on avoin myös muille aiheesta lisätietoa kaipaaville. Kurssi toteutetaan yhteistyössä DTL:n Turun osaston kanssa. Kouluttajana toimii TtT, työnohjaaja ja työyhteisökouluttaja Liisa Salmenperä.

Ilmoittautuminen 15.9.2018 mennessä: https://wilma.tk-opisto.fi/browsecourses

Osallistumismaksu 20 € DTL:n Turun osaston jäsenet, 35 € muut. Osallistumismaksuun sisältyy aamupala, joka on tarjolla 7.30 -8.30.

Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen koulutuksen jälkeen (7,5€) sekä kurssihintaiseen majoittautumiseen opistolla 33€/hlö/yö 2 hengen huoneessa tai 45 €/yö 1hh.

Olemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Heidi Sanevuori (kurssimaksut, majoitukset ja ruokailut, ilmoittautumiset ja peruutukset)
kurssipalvelut@tk-opisto.fi; 040 710 4483
- kurssisihteeri Helena Stenman (koulutuspalvelut ja -yhteistyö, kurssien sisältö ja lisätiedot)
helena.stenman@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen, vähintään 24 t ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20 % kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.