Deep talk -koulutus

#

24.–25.4.2019

Työyhteisöt ja ryhmät tarvitsevat kehittyäkseen uusia työkaluja. Deep Talk -menetelmän avulla lisätään yhteisöllisyyttä nopeasti ja rakentavasti, uutta yhteisöllistä ”kieltä” käyttäen. Sen avulla kehitetään toimintaa tai ratkotaan haasteita, avoimuutta ja toisten huomiointia työyhteisöön lisäten. Menetelmän avulla vapautetaan sekä osallistujien että vetäjän voimia, sillä sisällöt ja työtavat luovat myönteisen voimavarakierteen.

Koulutuksessa opitaan yhdessä tehden ja kokeillen, myönteistä ilmapiiriä ja työtapoja kuunnellen, siitä parhaat palat omaan työhön omaksuen. Harva menetelmä voi tarjota näin toimivan kokonaisuuden, jossa kertomuksilla ja työtavoilla on Godly Playn kautta juurensa eri kulttuurien ja uskontojen historiassa. Samalla nämä sisällöt ja menetelmät toimivat uuden tietoisuuden ja yhteisöllisyyden rakentajina.

Tuula Valkonen on kehittänyt Godly Playn pohjalta tämän DeepTalk -työskentelyn, jossa yhdistyvät kertomuksen kertominen, toiseen tilaan siirtyminen, oman ja yhteisön kertomuksen yhteinen rakentuminen ja tyytyväisyys yhdessä saavutettuun tulokseen. Osallistujat irrottautuvat arjesta kertomusten avulla, kohtaavat mieleenpainuvalla tavalla itsensä ja yhteisönsä, ja rakentavat yhteisen ”leikin” avulla uutta, entistä parempaa yhteisöä. Koulutus sopi kaikille yhteisön kehittämisestä kiinnostuneille.

Kouluttajina toimivat Tuula Valkonen (menetelmän kehittäjä, työnohjaaja ja lapsityönohjaaja) ja Raili Kiviranta (työyhteisövalmentaja, KTT, dosentti). Lisätietoja: tuula.valkonen@evl.fi, 044 774 5225.

Hinta 170 € (sisältää koulutuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut), 203 € / 215 € (sisältää lisäksi yhden yön majoituksen 2hh/1hh).

Ilmoittautuminen 10.4.2019 mennessä: https://wilma.tk-opisto.fi/browsecourses

Olemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Helena Stenman
helena.stenman@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa ennen kurssia. 50 % kurssimaksusta peritään 2-6 päivää ennen kurssia tapahtuvasta peruutuksesta, 0-1 vrk ennen kurssia tulee maksaa täysi maksu (poikkeus: sairaustodistus, jolloin maksua ei peritä).