Lyhytkurssit ja täydennyskoulutus

Turun kristillinen opisto on tunnettu erityisesti kirkon eri henkilöstöryhmien ja ohjaus- ja kasvatusalan laadukkaista ja ajankohtaisista ammatillisista täydennyskoulutuksistaan, mutta joukossa on myös paljon vapaan sivistystyön harrastuskursseja.

Kurssit ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneelle, myös opiskelijoille ja eläkeläisille. Räätälöimme kursseja ajankohtaisista aiheista yhteistyössä työnantajien ja yhdistysten kanssa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa kurssitarpeenne ja -ideanne: kurssipalvelut@tk-opisto.fi.

Turun kristillisen opiston omat opiskelijat voivat täydentää lyhytkursseilla varsinaisia opintojaan ja osallistua niille ruokailujen hinnalla, mikäli kursseilla on tilaa.

Koronavirus aiheuttaa perusteltua huolta maailmalla ja Suomessa. Huomioimme tämän tiloissamme ja toiminnassamme mm. seuraavilla tavoilla:

  • Kiinnitämme koronavirusriskin vuoksi erityistä huomiota kokoustilojemme siisteyteen, erityisesti kosketeltaviin pintoihin.
  • Muistutamme käsi- ja yskimishygieniasta tiloissamme THL:n ohjein.
  • Vältämme kättelyä.
  • Kädet on hyvä pestä vedellä ja saippualla heti ulkoa sisään saapuessa tai käyttää käsidesiä.
  • Kehotamme noudattamaan turvavälejä.
  • Seuraamme huolellisesti viranomaisten ohjeistuksia.

Kaikille kursseille pääsee ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: tk-opisto.fi/kurssit

Lausuntakurssi

8.–11.6.2022. Lausuntakurssilla kerrataan puheilmaisun ja tekstintulkinnan perusteita sekä työstetään opiskelijoiden mukanaan tuomia tekstejä (2-3 runoa

Lue lisää »
opiston opiskelijoita.

Tukiviittomien alkeet

10.-11.9.2022. Tukiviittomien alkeiskurssilla perehdytään erityisesti perheiden arkeen liittyviin viittomiin teoriassa ja käytännössä monipuolisten harjoitusten avulla.

Lue lisää »

Radiohartauskoulutus

19.-20.9.2022. ​Koulutuksen (1 op) aikana osallistujat kehittävät omaa osaamistaan kokonaisvaltaisesti hartauspuhujina. Kurssilla keskitytään hartauden rakenteeseen

Lue lisää »

Traumaattinen suru

20.9.2022 Koulutuspäivän tavoitteena on syventää ymmärrystä ja löytää keinoja tukea surevia omalla selviytymismatkallaan. Käsiteltäviä aiheita

Lue lisää »
opiston opiskelijoita.

Draamaa!

30.9.-1.10. ja 28.-29.10.2022. Tule pistämään elämä draamaksi! Koulutus keskittyy draamaa soveltavien toiminnallisten työtapojen käyttöön eri-ikäisten

Lue lisää »