Lyhytkurssit ja täydennyskoulutus

Turun kristillinen opisto on tunnettu erityisesti kirkon eri henkilöstöryhmien ja ohjaus- ja kasvatusalan laadukkaista ja ajankohtaisista ammatillisista täydennyskoulutuksistaan, mutta joukossa on myös paljon vapaan sivistystyön harrastuskursseja.

Kurssit ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneelle, myös opiskelijoille ja eläkeläisille. Räätälöimme kursseja ajankohtaisista aiheista yhteistyössä työnantajien ja yhdistysten kanssa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa kurssitarpeenne ja -ideanne: kurssipalvelut@tk-opisto.fi.

Turun kristillisen opiston omat opiskelijat voivat täydentää lyhytkursseilla varsinaisia opintojaan ja osallistua niille alennettuun hintaan, mikäli kursseilla on tilaa.

Koronavirus aiheuttaa perusteltua huolta maailmalla ja Suomessa. Huomioimme tämän tiloissamme ja toiminnassamme mm. seuraavilla tavoilla:

  • Kiinnitämme koronavirusriskin vuoksi erityistä huomiota kokoustilojemme siisteyteen, erityisesti kosketeltaviin pintoihin.
  • Muistutamme käsi- ja yskimishygieniasta tiloissamme THL:n ohjein.
  • Vältämme kättelyä.
  • Kädet on hyvä pestä vedellä ja saippualla heti ulkoa sisään saapuessa tai käyttää käsidesiä.
  • Kehotamme noudattamaan turvavälejä.
  • Seuraamme huolellisesti viranomaisten ohjeistuksia.

Kaikille kursseille pääsee ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: tk-opisto.fi/kurssit

Miten voit?

21.1.2023 alkaen. Kaikki, mitä ympärillämme tapahtuu, vaikuttaa meihin ja hyvinvointiimme. Miten selviämme kriisi­aikana, mistä saamme

Lue lisää »

Pyhiinvaelluskoulutus

Alkaen 9.3.2023. Turun kristillinen opisto, Hiljaisuuden Ystävät, Pyhiinvaelluskeskus ja Tampereen seurakuntayhtymä toteuttavat Pyhiinvaelluskoulutuksen. Koulutus tarjoaa

Lue lisää »

Löydä äänesi!

19.4.2023. Äänenkäyttökoulutus Turun kristillisellä opistolla keski­viikkona, 19.4.2023 klo 9–11. Aamiainen tarjolla klo 8–9. Millainen on

Lue lisää »

Tukiviittomien alkeet

23.-24.9.2023. Tukiviittomien alkeiskurssilla perehdytään erityisesti perheiden arkeen liittyviin viittomiin teoriassa ja käytännössä monipuolisten harjoitusten avulla.

Lue lisää »