Psykologia ja kasvatustiede – Hae koulutukseen

Koulutus alkaa 23.8.2021 ja päättyy 29.4.2022 (päättymispäivä saattaa vielä muuttua – asia varmistuu, kun korkeakoulujen valintakoeaikataulut selviävät).

Koulutus soveltuu erityisesti psykologiasta ja kasvatustieteestä kiinnostuneille, jotka aikovat hakea opiskelemaan näitä aineita korkeakouluihin tai tarvitsevat näiden aineiden osaamista työelämässä. Opiskelu koulutuksessa on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Pääsyvaatimukset ja haku

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Hakuaika on 1.5.–16.7.2021. Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä. Hakuajan päättymisen jälkeen voi tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 02 4123 500.

Osa opetuksesta järjestetään peruskorjauksen vuoksi syksyn 2021 ajan väistötiloissa lähellä Turun keskustaa, osoite Sepänkatu 1, 20810 Turku.

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvan Suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin, Puheviestinnän perusteet -kurssin ja englannin kurssin avoimen yliopiston maksut.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 2400 €.
  • Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Lukuvuonna 2019-20 kasvatustieteen perusopintojen hinta on 250 € ja psykologian perusopintojen 250 €.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.