opiston opiskelijoita.

Oikeustiede – Hae koulutukseen

Koulutus alkaa 29.8.2022 ja päättyy 28.4.2023 (päättymispäivä saattaa vielä muuttua – asia varmistuu, kun korkeakoulujen valintakoeaikataulut selviävät).

Pääsyvaatimukset ja haku

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Hakuaika alkaa 1.5.2022 ja päättyy 11.7.2022. Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja lukion päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Lisäksi valinnassa etusijalla ovat ne hakijat, jotka ovat tänä vuonna tai aikaisemmin hakeneet opiskelemaan oikeustiedettä yliopistoon.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 02 4123 500.

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvien Suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin sekä Johdatus oikeustieteen opintoihin ja oikeudelliseen ajatteluun -kurssin avoimen yliopiston maksut Turun yliopistolle.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 34, joten opetuksen kokonaishinta on 2550 €.
  • Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Turun yliopiston avoimen yliopiston opinnot maksavat 20€ / opintojakso (yliopiston ilmoittama hintatieto) Inledning till juridisk svenska -kurssin osalta.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.