opiston opiskelijoita.

Hae koulutukseen

Koulutus alkaa 24.8.2020 ja päättyy 14.5.2021.
Hakuaika alkaa 1.5.2020 ja päättyy 20.7.2020.

Pääsyvaatimukset ja haku

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Opiskelijat valitaan hakemuksen ja lukion päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Lisäksi valinnassa etusijalla ovat ne hakijat, jotka ovat tänä vuonna tai aikaisemmin hakeneet opiskelemaan oikeustiedettä yliopistoon.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä. Hakuajan päättymisen jälkeen voi tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 040 710 4488.

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvien Suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin sekä Johdatus oikeustieteeseen -kurssin avoimen yliopiston maksut.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 34, joten opetuksen kokonaishinta on 2550 €.
  • Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Lukuvuonna 2019-20 Turun yliopiston avoimen yliopiston oikeustieteen opinnot maksoivat 20€/opintojakso (Johdatus oikeustieteeseen, Perhe- ja jäämistöoikeuden perusteet, Rikosoikeuden perusteet). Työttömille työnhakijoille ja lomautetuille avoimen yliopiston opinnot ovat maksuttomia.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.