opiston opiskelijoita.

Hae koulutukseen

Koulutus alkaa elokuussa 2021 ja kestää noin 8,5 kk.

Pääsyvaatimukset ja haku

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Hakuaika alkaa keväällä 2021. Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja lukion päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Lisäksi valinnassa etusijalla ovat ne hakijat, jotka ovat tänä vuonna tai aikaisemmin hakeneet opiskelemaan oikeustiedettä yliopistoon.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 040 710 4488.

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvien Suomen kielen kirjallisen viestinnän kurssin sekä Johdatus oikeustieteeseen -kurssin avoimen yliopiston maksut Turun yliopistolle.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 34, joten opetuksen kokonaishinta on 2550 €.
  • Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Turun yliopiston avoimen yliopiston oikeustieteen opinnot maksavat 20€ / opintojakso (yliopiston ilmoittama hintatieto) Rikosoikeuden perusteet ja Inledning till juridisk svenska -kurssien osalta. Työttömille työnhakijoille ja lomautetuille avoimen yliopiston opinnot ovat maksuttomia.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.