Logopediaan suuntaavat opinnot – Hae koulutukseen

Koulutus alkaa 23.8.2021 ja päättyy 17.12.2021.

Pääsyvaatimukset ja haku

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Hakuaika on 1.5.–16.7.2021. Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä. Hakuajan päättymisen jälkeen voi tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 02 4123 500.

Osa opetuksesta järjestetään peruskorjauksen vuoksi syksyn 2021 ajan väistötiloissa lähellä Turun keskustaa, osoite Sepänkatu 1, 20810 Turku. 

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 16, joten opetuksen kokonaishinta on 1200 €.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen). Asumisoikeus yhden hengen huoneissa myönnetään vain täysi-ikäisille opiskelijoille.
  • Lue myös Opetushallituksen myöntämästä opintosetelistä!

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.