opiston opiskelijoita.

Lääketieteelliseen suuntaavat opinnot – Hae koulutukseen

Koulutus alkaa 23.8.2021 ja päättyy 29.4.2022 (päättymispäivä saattaa vielä muuttua – asia varmistuu, kun korkeakoulujen valintakoeaikataulut selviävät).

Pääsyvaatimukset ja haku

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen ja suosituksena lukion pitkät oppimäärät biologiassa, fysiikassa ja kemiassa.

Hakuaika on 1.5.–16.7.2021. Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelijat valitaan hakemuksen sekä lukion biologian, fysiikan ja kemian oppiaineiden loppuarvosanojen ja suoritettujen kurssien määrän (huomioidaan biologian ja kemian osalta max 5 kurssia ja fysiikan osalta max 7 kurssia) sekä näiden aineiden ylioppilastutkinnon arvosanojen perusteella.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä. Hakuajan päättymisen jälkeen voi tiedustella mahdollisia vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 02 4123 500.

Osa opetuksesta järjestetään peruskorjauksen vuoksi syksyn 2021 ajan väistötiloissa lähellä Turun keskustaa, osoite Sepänkatu 1, 20810 Turku.

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvan Ihmisen fysiologia -kurssin avoimen yliopiston maksu.
  • Opetus: 80 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 2 560 €.
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.