opiston opiskelijoita.

Kauppatieteet – Hae koulutukseen

Koulutus alkaa 29.8.2022 ja päättyy 28.4.2023 (päättymispäivä saattaa vielä muuttua – asia varmistuu, kun korkeakoulujen valintakoeaikataulut selviävät).

Haaveiletko tulevaisuudessa opiskelevasi ja työskenteleväsi kaupallisella alalla?
Suunnitteletko opintoja kauppakorkeakoulussa?
Kertaa jo aiemmin opittua ja opi kokonaan uusia asioita kaupalliselta alalta.
Opi paremmat opiskelutaidot, joiden avulla tavoitteesi toteutuvat.
Valmistaudu pääsykoetilanteeseen ja menesty.

Pääsyvaatimukset ja haku

Hakuaika alkaa 1.5.2022 ja päättyy 11.7.2022.

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Hakemuksia käsitellään ja opiskelijavalintakirjeitä postitetaan hakuajan päätyttyä. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan sekä sähköpostitse että postitse lähetettävällä kirjeellä.

Haun ongelmatilanteissa ota yhteys haku@tk-opisto.fi tai 02 4123 500.

Maksut

  • Kirjautumismaksu: 50 €. Kirjautumismaksulla korvataan opintoihin kuuluvien Suomen kielen kirjallisen viestinnän ja Taloustieteen perusteet -kurssien avoimen yliopiston maksut Turun yliopistolle.
  • Opetus: 75 € / työviikko (lounas sisältyy hintaan). Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 2400 €. Opiskelija maksaa avoimen yliopiston arvosanoista niistä säädetyt maksut. Kauppatieteen perusopintojen hinta on 270 € (yliopiston ilmoittama hintatieto).
  • Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 55 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 85 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen).
  • Lue myös Opetushallituksen myöntämästä opintosetelistä!

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.