Hae koulutukseen

Hae koulutukseen

Seuraava koulutusryhmä aloittaa tammikuussa 2020. 

Koulutukseen haetaan jatkuvan haun kautta sähköisellä lomakkeella
Seurakuntapalvelun osaamisalan (suntio) opiskelupaikat ovat tällä hetkellä täynnä. Voit kuitenkin täyttää hakulomakkeen ja päästä näin jonottamaan mahdollisia vapautuvia paikkoja.
Hautauspalvelun osaamisalaan on vielä paikkoja vapaana.

Hakemuksen voi jättää ja koulutuksen aloittaa itsenäisenä opiskeluna ja työelämässä oppimisella jo ennen lähiopetuksen alkamista, kun päätös opiskelijaksi ottamisesta on tehty.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työ- tai työelämässä oppimisen paikkaa seurakunnassa/eri seurakunnissa (seurakuntapalvelun osaamisala) tai hautaustoimistossa (hautauspalvelun osaamisala). Työelämässä oppiminen jatkuu koko koulutuksen ajan tutkintoa vastaavissa toimintaympäristöissä.

Oppisopimuksella voi opiskella, jos opiskelijalla on alan työpaikka ja työaika on vähintään 25 t / vko. Oppisopimuksen voi solmia joko opisto tai oppisopimustoimisto. Oppisopimuksella koulutukseen ilmoittautuvat täyttävät sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen voi täyttää vasta, kun oppisopimustyöpaikka on tiedossa. Oppisopimusasioissa voit olla opistolla yhteydessä Matti Ijäkseen (matti.ijas@tk-opisto.fi tai 050 4060 837).

Ammatillisiin koulutuksiin voit tulla tutustumaan sovitusti erillisinä ajankohtina.

Maksut

  • Koulutuksen hinta on 350 €.
  • Oppisopimusopiskelijoille koulutus on maksuton.
  • Oppimateriaalin ja opiskeluun liittyvät matkakulut sekä ruokailut opiskelija kustantaa itse.