Sukella tarinaan -viikonloppukurssi

#

7.–8.4.2018

Koulutuksessa tutustutaan eri menetelmiin ja työtapoihin, joissa sadut, tarinat ja kertomukset, omat tai muiden kirjoittamat ovat keskiössä. Työskentelytapoina mm. nukketeatteri, prosessidraama, sadutus ja tarinankerronta. Koulutuksen aikana ei valmisteta mitään erityistä esitystä tai harjoitella esiintymistä, vaan tarkoituksena on täydentää työkalupakkia tämänsuuntaisilla työkaluilla. Kohderyhmänä erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelevät. Kouluttajina toimivat tarinankertoja Anna-Maria Toivonen (https://annastuuma.com) ja draamakasvattaja Niina Heikkilä.

Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee erilaisia tarinankerronnan menetelmiä ja osaa soveltaa niitä työssään eri kohderyhmien parissa ja erilaisissa tilanteissa.

Osallistumismaksu 120€ (sisältää ateriat ja koulutuksen), majoitus opistolla 2hh +30€, 1hh +45€.

Ilmoittautuminen 16.3.2018 mennessä https://wilma.tk-opisto.fi/browsecourses.


Olemme teihin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

TIEDUSTELUT
- kurssisihteeri Helena Stenman (kurssimaksut, majoitukset ja ruokailut, ilmoittautumiset ja peruutukset)
kurssipalvelut@tk-opisto.fi; 040 710 4483
- koulutussuunnittelija Terhi Lehtovaara (koulutuspalvelut ja -yhteistyö, kurssien sisältö ja lisätiedot)
terhi.lehtovaara@tk-opisto.fi; 0400 597 787

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen, vähintään 24 t ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta peritään 20 % kurssimaksusta. Myöhemmin peruutetusta tai kokonaan peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.