Hae koulunkäynninohjaajan monimuotokoulutukseen

Hakuaika päättyy 1.12.2016. Valmistava koulutus: tammikuu 2017–toukokuu 2018 aikana.
Lue lisää

YKI-testi

YKI-testi eli yleinen kielitutkinto on tarkoitettu aikuisille. Suomen kielen YKI-testissä osoitat, että osaat käyttää suomen kieltä.
Lue lisää
Ajankohtaista
IMG_3617.jpg
Vuodeksi 2017 on suunnitteilla Web designerin työkaluihin perehdyttävä koulutuskokonaisuus. Seuraa sivujamme syksyn aikana. Tarkat tiedot koulutuksen sisällöstä ja ajankohdasta julkaistaan myöhemmin.
IMG_9313-Edit.jpg
Kaupallisen alan korkeakouluopinnoista ei kannata jäädä vain haaveilemaan, jos ovet eivät ensimmäisellä kerralla auenneet tai oma ala tuntuu vielä epävarmalta.
Tulevia kursseja
IMG_2036.jpg
1.-2.10.2016. Viittomien peruskurssilla perehdytään viittomiin, joita tarvitaan esim. varhaiskasvatuksen alalla ja arjessa perusviittomina.
IMG_7564.jpg
7.10.2016
lähetystyö.jpg
7.–9.4.2017. Haaveiletko mahdollisuudesta työskennellä ja toimia monikulttuurisessa ympäristössä lähellä ja kaukana?

Turun kristillinen opisto

Opiskelua ja elämää

Turun kristillinen opisto on laadukas ja monialainen kansanopisto, joka sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Turun Räntämäessä, noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Opiston koulutustarjontaan kuuluvat perusopetus ja kymppiluokka, eri alojen jatko-opintoihin valmistavat kansanopistolinjat, maahanmuuttajakoulutukset sekä ammatilliset perus- ja lisäkoulutukset. Opisto on monikulttuurinen ja monimuotoinen oppimisympäristö, joka kokoaa vuosittain noin 700 eri ikäistä ja eri koulutustaustaista opiskelijaa yli 30 eri maasta. Opiston toiminnassa korostuvat yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.